Αποστολή

  1. Με ιδιόκτητα μέσα της Atrade.  Ειδικές αποστολές εντός Αθήνας, μπορούν να γίνουν από εμάς και αφορούν μεγάλα προϊόντα, κατόπιν ειδικής συνεννόησης.
  2. Εταιρεία ταχυμεταφορών: Αποστολές εντός και εκτός Αττικής με ταχυμεταφορική της επιλογής σας ή με τη συνεργαζόμενη της εταιρείας μας ΕΛΤΑ Courier.
  3. Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών: Αποστολές δωρεάν έως τα πρακτορεία Αθηνών. Η επιπρόσθετη χρέωση από πρακτορείο Αθήνας έως τελικό προορισμό καθορίζεται από το εκάστοτε πρακτορείο και επιβαρύνει τον πελάτη. Αποστολές μέσω πρακτορείων μεταφορών εκτελούνται μόνο με προηγούμενη κατάθεση του ποσού παραγγελίας σε τραπεζικό λογαριασμό.
  4. Παραλαβή από την έδρα μας: Έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας, καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 – 20:00 και Σάββατο 10:00 – 15:00
  5. Αποστολές προϊόντων μεγάλου όγκου ή βάρους: Αποστέλλονται κατόπιν συνεννόησης, με ειδικές χρεώσεις, μέσω πρακτορείων μεταφορών ή ταχυμεταφορικής.
     Αποστολή με ταχυμεταφορική ΕΛΤΑ COURIER για όλη την Ελλάδα        
  • Για οποιαδήποτε αποστολή προϊόντων με courier εντός ή εκτός Αθηνών, υπάρχει χρέωση ανάλογα με το βάρος και τον όγκο της συσκευής και τα έξοδα αποστολής είναι εμφανή στο καλάθι αγορών σας.
  • Χρέωση αντικαταβολής 3€
  • Οι τιμές αποστολής αφορούν την Ελλάδα και κάθε παραγγελία για το εξωτερικό απαιτεί σχετική συνεννόηση με το τμήμα παραγγελιών.